Tip voor hulp bij schulden in Utrecht

Hulp bij schulden krijgen

Woon je in Utrecht en heb je in de loop van je levensjaren schulden opgebouwd en kan je deze schulden zelfstandig lastig aflossen? Dan is hulp bij schulden Utrecht van NCM Bewindvoering de oplossing voor jouw situatie. 

Kennis maken met het bewind 

Het bewind vind het altijd prettig om kennis te maken met de klant door middel van een kennismakingsprijs. tijdens dit gesprek worden de problemen die de klant ervaart op financieel gebied in kaart gebracht. Er zal ook direct worden gezocht naar een passende oplossing en het bewind zal een budgetplan voor de klant opstellen. Na het intakegesprek worden alle instanties die te maken hebben met de schulden van de klacht direct ingelicht.  De klant zal alle transacties op ieder gewenst moment in kunnen zien door middel van een speciale persoonlijke inlogcode. 

Hulp bij schulden

Zorgvuldige omgang met de persoonlijke gegevens 

NCM Bewindvoering vindt de privacy van de klant ook zeer belangrijk. Daarom zal het bewind altijd erg zorgvuldig omgaan met de persoonlijke gegevens van haar klanten. Dit bewind kan dus erg veel voor haar klanten betekenen op het gebied van hulp bij schulden Utrecht. Spreekt jou dit nu erg aan en ben je op zoek naar hulp? Neem dan eens een kijkje op de website van NCM Bewindvoering.