Seat velgen

De seat velgen bevinden zich aan de buitenkant, waar de band zal zitten. Het oppervlak is niet vlak, maar heeft de vorm van een zitting die wordt begrensd door een uitsteeksel dat een wang wordt genoemd. Het midden van de velg wordt de centrale groef genoemd, deze is lager dan de zitting. De rand van de band bevindt zich op de wang van de velg. Deze randen zijn daarom erg belangrijk omdat ze de goede weerstand van de op de velg gemonteerde band bepalen. De band is voorzien van een hiel die zorgt voor een perfecte aansluiting op de velg. Niet alle gefabriceerde velgen hebben hetzelfde zitprofiel.

Demontage en montage:

De seat velgen is relatief kwetsbaar, dus u moet geschikt gereedschap gebruiken voor het verwijderen en monteren van de banden om de velg niet te beschadigen. Het vermogen van een band om niet af te glijden hangt sterk af van de binnenrand van de hiel. De hielen moeten in scherpe bochten op hun plaats blijven op de seat velgen, zelfs met verminderde druk. Het is daarom essentieel om de juiste bandenspanning te controleren, evenals het aanspannen van de hiel. De band-velg match biedt u een goed compromis tussen veiligheid en de rotatiestijfheid van de hiel.

Voordelen:

Vind het breedste en beste assortiment seat velgen op onze website. Ze worden vaak aan de auto bevestigd om het zitje te vergroten, om meer comfort voor de bestuurder te creëren, juist om de veiligheid van het kind tijdens de reis te garanderen. Stoelvelgen zijn er in vele vormen en voor verschillende doeleinden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof dat gegarandeerd geen scherpe randen bevat die schade kunnen veroorzaken. Ze hebben comfortabele stoelen in leer en fijne stoffen die ervoor zorgen dat veiligheid niet gelijk staat aan luxe en esthetiek. De seat velgen zijn verkrijgbaar met een verstelbare zithoogte van de deflector zodat gebruikers ze op een gepersonaliseerde manier kunnen gebruiken. Onze velgen zijn van de beste merken en zijn zeker bedoeld ter preventie van ongevallen. Ze hebben comfortabele lederen en prachtige stoffen stoelen om ervoor te zorgen dat veiligheid niet synoniem is met luxe en schoonheid. Met de seat velgen kan de hoogte van de spoilerzitting worden aangepast, zodat gebruikers deze op een persoonlijke manier kunnen gebruiken. Onze velgen zijn van de beste merken en worden zeker gebruikt om ongelukken te voorkomen.