Interieuradvies Doetinchem

Vijf weken geleden ben ik met mijn man verhuisd naar Doetinchem. We verwachten onze eerste dochter over vijf maanden en een baby past niet in een piepkleine tweekamerwoning! Omdat we nooit echt iets speciaals met ons interieur hadden gedaan, wilde we voor de komst van de baby alles anders doen. We wilden een echt huis, ingericht voor een echt gezin. Dus hebben we interieuradvies Doetinchem te hulp gevraagd! Via de website hebben we een eerste gesprek ingepland bij ons thuis.

Zo gezegd, zo gedaan

Er waren veel mogelijkheden voor het maken van een afspraak. Wij hebben in de middag afgesproken zodat er veel licht in huis was. Interieuradvies Doetinchem is langs gekomen en heeft onze wensen besproken. Ook hebben we wat meer informatie gekregen over hoe het gehele advies project zou verlopen. NA het gesprek hebben we een rondje door het huis gelopen.

Ongeveer een week later hadden we ons vervolggesprek. We vonden het ontwerp en de tekeningen meteen bij ons passen! Zo gezegd, zo gedaan. De meubels werden besteld en de bouwmannen kwamen alles verven en monteren. Twee en een halve week later was ons huisje ingericht met een complete babykamer! We voelen ons echt thuis hier.