Snel mijn rijbewijs kunnen halen

rijbewijs

Wat ben ik blij dat ik mijn rijbewijs heb. Maar ook dat ik dit heb weten te realiseren bij Verkeersschool Wesseldijk. Hier wordt op een goede manier lesgegeven zelfs als je zo snel mogelijk dat kaartje op zak wilt hebben.  Omdat ik een baan heb weten te vinden waar ik dagelijks een uur voor zal moeten reizen, wilde ik dit niet met het openbaar vervoer doen. Daarom kon ik niet wachten om ’s morgens in mijn eigen auto te stappen om naar mijn nieuwe uitdaging te kunnen vertrekken. 

rijbewijs

In één keer geslaagd

De rijlessen waren erg leerzaam en toen ik het autorijden eenmaal door had, kreeg ik er zelfs plezier in. Eenmaal bij het CBR aangekomen, kreeg ik erg last van zenuwen. Gelukkig dat ik voor het examen begon nog een les heb gevolgd. Deze ging eigenlijk zo slecht dat ik daarin tegen tijdens mijn examen erg goed reed en zelfs in één keer kon inparkeren. Nu heb ik mijn rijbewijs en het behalen hiervan was voor mij een zeer leuke ervaring.

Daarom mocht deze aanrader niet op dit blog ontbreken. Neem zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.