Goede opleiding life coach

opleiding life coach

Ik was al een tijdje op zoek naar een carrière switch. Al meer dan 20 jaar heb ik met plezier op een basisschool gewerkt als administratief medewerker, maar was op zoek naar iets meer voldoening uit mijn werk. Ik heb ervoor gekozen om mij om te scholen en een opleiding life coach te volgen. Deze studie sprak mij al een tijdje erg aan en heb succesvol besloten om te starten aan de opleiding, het was de beste keuze die ik kon maken.

opleiding life coach

Goede begeleiding
De studie life coach van IEP werd gegeven met enorm goede begeleiding waardoor ik mij snel kon ontwikkelen. Ik kreeg de hulp die ik nodig had en wanneer ik vragen over de stof had werd ik altijd snel en goed geholpen. Dankzij deze fijne methode lukte het mij om snel mijn diploma te halen en aan de slag te kunnen als lifecoach. Ik ben nu al ruim driekwart jaar eigen baas als lifecoach en heb het gevoel dat ik mensen echt kan helpen.

Ik was op zoek naar meer uitdaging en voldoening uit mijn werk. Dat is zeker gelukt. Door mijn opleiding life coach te doen heb ik meer zicht op wat ik echt wil en kan mensen nu ook goed begeleiden.