Een rouwboeket bestellen

Een rouwboeket bestellen is niet iets dat u vaak doet. Het kan dan ook best lastig zijn om een passend boeket te vinden. Afscheid met Bloemen biedt u hulp. Wij zijn een samenwerkingsverband van gepassioneerde bloemisten door heel Nederland. Op onze website bieden wij rouwboeketten aan die u online kunt bestellen. Vervolgens wordt het boeket van uw keuze samengesteld door de dichtstbijzijnde bloemist.

Verse bijzondere bloemen uit het seizoen

Een rouwboeket biedt troost aan de nabestaanden. Het is een blijk van waardering voor de overledene. Met het boeket brengt u uw gevoelens over die in een tijd van verlies vaak moeilijk te verwoorden zijn. Een rouwboeket helpt u daarbij. Bij Afscheid met Bloemen kunt u een schitterend rouwboeket bestellen dat is samengesteld uit verse bijzondere bloemen uit het seizoen.

Wilt u een rouwboeket bestellen?

Wilt u een rouwboeket bestellen bij ons? Dan vindt u op de overzichtspagina de boeketten die wij aanbieden. Selecteer het boeket van uw keuze en doorloop de stappen van het bestelproces. Het rouw- of troostboeket kunt u veilig betalen via uw betrouwbare bankomgeving. Als u voor 12.00 uur een boeket bestelt dan leveren wij het boeket op de dag naar keuze. Dit kan de volgende dag zijn, maar ook een aantal dagen later.