Perfecte accommodatie in Brabant gevonden!

accommodatie Brabant

Zo nu en dan willen wij graag met vrienden een weekend weg boeken. Een accommodatie Brabant en omstreken omdat wij niet allen voorzien zijn van een auto. Zelf wonen wij in deze omgeving waardoor het perfect zou zijn als dat dit ook mogelijk is.

Vorig jaar zijn wij naar een groot vakantiepark geweest. Op zich hebben wij hier ook enorm veel plezier gehad. Het enige nadeel was dat wij verdeeld zaten over verschillende huisjes. Hier baalde ik zo van aangezien je nooit de gehele dag samen kunt zijn. Zodoende hebben wij er dan voor gekozen om dit niet meer te doen en te gaan zoeken naar een andere oplossing.

accommodatie Brabant

Vrij snel hebben wij het gevonden

Wij hebben er dan ook voor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een andere locatie. Zodoende zijn wij terecht gekomen op de website van De Berger Hoeve. Dit bedrijf heeft enorm veel ruimte beschikbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs. Echt iedereen reageerde hier onwijs enthousiast op! Gelukkig hebben wij direct kunnen boeken en nu is het afwachten tot het zover is dat wij daar mogen overnachten.