Het beste reserveringssysteem voor vergaderzalen

Er zijn erg veel verschillende voordelen in het hebben van een goed reserveringssysteem vergaderzalen. Denk bijvoorbeeld maar aan meer sales. Doordat u met het online systeem en de software klanten de mogelijkheid geeft om 24/7 een boeking te maken, zult u snel zien dat de sales gaan toenemen. Het voordeel hiervan is dat een klant niet eerst hoeft te wachten op bijvoorbeeld de prijs van een concurrent, maar direct bij u de tarieven kunt zien en kunt boeken. Ook als een klant besluit om een vergader ruimte te willen huren voor op zeer korte termijn gaat dit eenvoudig automatisch via de software van mice operations.

Veel meer tijd te besteden

Naast het feit dat het reserveringssysteem vergaderzalen dus als voordeel bied dat er direct boekingen gedaan kunnen worden en 24/7 kunt u ook veel tijd besparen. Op het moment dat een klant contact opneemt met u en aangeeft interesse te hebben hoeft u namelijk niet handmatig alle prijzen te berekenen en uit te zoeken voor welk tarief de klant de vergader ruimte kan huren. Dit gaat automatisch via de software van mice operations. U heeft hierdoor veel meer tijd voor andere dingen in uw onderneming. Ook werknemers van u kunnen eenvoudig via het systeem zien wanneer ze bijvoorbeeld ruimtes klaar moeten maken voor de volgende meeting, zonder dat u zelf hier uw werknemers elke keer over hoeft te mailen.

Erg overzichtelijk

Het reserveringssysteem vergaderzalen is erg overzichtelijk. Dat valt ook direct op wanneer u een eerste kijk neemt en inlogt op het systeem. Zo kunt u direct de verschillende ruimtes aan de linkerkant zien en aan de bovenkant ziet u een week overzicht van maandag tot en met zondag. Vervolgens kunt u dus exact zien per dag en per ruimte op welk moment deze bezet worden. Ook is het mogelijk om zelf dingen aan te passen in het systeem zodat het helemaal is ingericht naar uw wensen.