Een Kwaliteits Verantwoordelijk Persoon vind je bij G4S Safety Solutions!

Bij G4S Safety Solutions verkopen we veiligheidsproducten en veiligheidsdiensten, zo zetten wij een Kwaliteits Verantwoordelijk Persoon (kvp) in voor jouw project. In organisaties en op  bouwprojecten liggen er altijd gevaren op de loer. Daarom het belangrijk om de veiligheid te waarborgen. Bij 4GS ben je aan het goede adres!

Verschillende veiligheidsdiensten

G4S Safety Solutions heeft een team dat uitsluitend uit veiligheidsexperts bestaat. Alle veiligheidsmedewerkers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Ze analyseren en onderzoeken bedrijven om de veiligheid te coördineren en te begeleiden.

Wat doet een kvp

Wanneer jouw organisatie werkt op een verontreinigde grond zijn er veiligheidsrisico’s voor de medewerkers. Ons kvp is er om het project met betrekking tot bodemsanering als veiligheidskundige kundig en zorgvuldig te controleren.

Een kvp is opgeleid

Het team van G4S bestaat uit Middelbaar Veiligheidskundigen en geregistreerd Hoger Veiligheidskundigen. Zij hebben een opleiding gevolgd met betrekking tot Deskundig Leidinggevende Projecten. Zij bezitten alle kennis om een veilige werkplek te creëren rond het saneren van verontreinigd (grond)water.

De taken van een kvp

Onze veiligheidskundigen hebben de volgende taken: inspecteren en controleren van het bedrijfsproces, het opstellen en toetsen van het V&G-plan, het vaststellen van de veiligheidsklasse, de naleving van het veiligheidsbeleid en projectbegeleiding, het adviseren met betrekking tot maatregelen om de veiligheid te verhogen en het doorvoeren van deze maatregelen.

Contact opnemen

Voor vragen over de diensten van onze kvp’s en andere veiligheidsexperts kan je contact opnemen met ons via het telefoonnummer +32(0)35681589.

Wij geven graag persoonlijk advies en bieden werk op maat!