Horeca parasol voor thuis gebruik

xterior-logo

Je kent het wel, van die parasolletjes die omwaaien of maar een maandje meegaan en daarna weer bij het grofvuil neergezet kan worden.

Sterke parasol

Omdat we een nieuwe tuinset hebben in de tuin is het belangrijk dat wij hier ook een goede parasol voor hebben. Die standaard parasolletjes waren voor ons geen goede oplossing maar zo’n Horeca parasol daarentegen wel.

Een Hoxterior-logoreca parasol is een sterke en grotere variant dan de huis tuin en keuken parasol en dat is precies waar wij naar opzoek waren. We hebben maar online gezocht naar een Horeca parasol en toen kwamen we uit bij Xterior. Gelukkig doet dit bedrijf ook leveringen voor de particuliere klant en dit was reden genoeg voor ons om informatie in te winnen.

We hebben nogal een groot terras en we willen dat de parasol in ieder geval de hele tuinset bedekt. Omdat we een specifieke maat zochten was het belangrijk dat deze op maat werd gemaakt voor ons.

Na contact te hebben gehad met het bedrijf hebben we een afspraak ingepland waarin we de mogelijkheden gaan bekijken en kijken we naar de prijs. Alles wat op maat gemaakt moet worden is natuurlijk een hele klus en daarom zijn wij ook geduldig met het aanschaffen van een Horeca parasol.