Creatieve oplossingen voor landbouw materiaal

Landbouwplastic of kuilfolie heeft vele verschillende toepassingen. Zo kan het worden gebruikt om de oogst mee af te dekken en te beschermen tegen vocht en schimmels. Er zijn daarom veel boeren die meerdere rollen hebben liggen omdat zij er altijd wel wat van nodig hebben. Naast dat het veelvuldig gebruikt kan worden in de agrarische sector zijn er ook situaties te bedenken waar het nog meer zeer bruikbaar is. In dit artikel bespreken we enkele opties maar graag horen we van jullie of jullie nog andere toepassingen hebben voor deze multifunctionele krachtpatser. 

Op de camping

Wanneer je gaat kamperen dan doe je dit vaak op plekken waar je ook kan genieten van een aangenaam klimaat. Maar in dit type orde ligt een flinke regenbui ook op de loer. Om te voorkomen dat de grond onder je tent onder water komt te staan kan je een vloer leggen van plastic. Het regenwater stroomt wanneer je het plastic goed hebt gelegd onder het plastic waardoor alles erboven droog blijft. Wel zo fijn als je geen nat beddengoed wilt hebben.

Voor de vijver

Wanneer je een vijver in je tuin wil leggen is de grote vraag hoe je ervoor gaat zorgen dat het water niet wordt opgenomen door de aarde. Kuilfolie heeft de perfecte eigenschappen om dit probleem aan te pakken. Water kan namelijk niet door het plastic en bovendien vergaat het ook niet. Zo kan je tientallen jaren van je vijver genieten zonder dat je hier al te veel onderhoud aan hoeft te plegen. 


Bron: www.fvr-trading.nl