Speciale gasflessen opslag

logo

Box_ServiceBij mij op het werk werken wij sinds kort met grote gasflessen. De gasflessen moeten goed opgeslagen worden, omdat het anders heel erg gevaarlijk kan zijn. Aan mij was de taak gegeven om gasflessen opslag te bestellen.

Inventariseren

Voordat ik op zoek ging naar “gasflessen opslag” heb ik eerst gekeken naar wat er nodig zou zijn. Toen ik het lijstje helemaal compleet had heb ik gezocht naar een bedrijf dat veilige opslag kasten kan leveren voor de gasflessen.

Toevallig hadden wij op het kantoor een catalogus liggen van Asecos. Het bedrijf Asecos is gespecialiseerd in opslag van gevaarlijke stoffen.

In de catalogus zag ik verschillende kasten staan die voldeden aan de veiligheids eisen. Met het lijstje heb ik gekeken welke kasten geschikt zouden zijn voor het bedrijf waar ik werk. Er moesten niet teveel kasten bij komen, omdat de werkplek anders te vol zou raken, maar gelukkig waren daar een aantal goede oplossingen voor. De gasflessen opslag heb ik gelijk besteld, zodat ik zeker wist dat de bestelling op tijd geleverd zou worden.

Een week later werden de kasten geleverd en die hebben wij direct geplaatst. Alles werkt zoals het hoort en de gasflessen staan nu veilig in een kast!