Mijn goudbaar verkopen

logo

goudbaarVan mijn ouders heb ik altijd geleerd om mijn geld goed te investeren. Een paar jaar geleden heb ik heel erg veel geld kunnen sparen en daarom heb ik besloten om van een deel van mijn geld een goudbaar te kopen. Goud word namelijk alleen maar meer waar en daarom is het wel een goede investering.

Verkopen

 

 

Mijn vrouw was zwanger en daarom wilde ik een nieuw huis kopen. Het huis was wat duurder dan ik had verwacht en daarom wilde ik mijn goudbaar verkopen. Voor de goudbaar wilde ik natuurlijk wel de beste prijs en daarom heb ik het bedrijf Gold Rush benaderd.

Op de website van het bedrijf stond een overzicht van de prijzen en die prijzen bevielen mij wel heel erg goed. Tijdens een afspraak met het bedrijf heb ik mijn goudbaar meegenomen.

Het bedrag dat mij werd aangeboden vond ik heel goed en daarom heb ik besloten om mijn goudbaar te verkopen aan Gold Rush.

Binnen een aantal dagen had ik het bedrag ontvangen op mijn bankrekening en dat was wel een goede aanvulling voor het kopen van mijn droomhuis.

Binnenkort is het huis af en ik kan niet wachten!