Mijn ervaringen na een ongeluk op het werk

ongeluk op het werk

Enkele jaren terug had ik een ongeluk op het werk en dit leverde mij zowel fysiek als mentaal schade op. Ik kon een tijd lang mijn linker arm minder goed gebruiken en kreeg enorme paniekaanvallen van de zware apparatuur op mijn werk. Om een schadevergoeding te verhalen op deze schade heb ik een letselschade adviseur ingeschakeld.

ongeluk op het werk

Waarom ik een letselschade adviseur nodig had

Na het ongeluk op het werk merkte ik dat ik een schadeclaim wilde indienen. Toen ik aan dit proces begon, werd ik overweldigd door de hoeveelheid papierwerk die daar bij komt kijken. Daarnaast wist ik niet goed hoe ik dit op werk moest aankaarten of hoeveel ik eigenlijk kon eisen. Om mij dit alles uit te leggen schakelde ik een letselschade adviseur in. Deze hielp mij een schadeclaim te berekenen en nam de communicatie met mijn werk en verzekeraar allemaal van mij over. Dit was een enorme opluchting. Uiteindelijk heeft de man mij geholpen bij het indienen van een flinke claim om mijn mentale en fysieke problemen te bestrijden.

Hoe deze man mij geholpen heeft

Het bood een enorme rust om alle administratie bij iemand neer te leggen die dit echt begreep. Zo hoefde ik niet te stressen over bedragen en de moeilijke gesprekken met mijn werk niet alleen te voeren. Het hielp ook dat mijn adviseur al veel ervaring had en mij gerust kon stellen in mijn zorgen en iedere vraag die ik had snel kon behandelen. Ik zou een letselschade adviseur dus aan iedereen aanraden.