Is een correcte opslag van gevaarlijke stoffen noodzaak?

Wist jij dat een correct opslag van gevaarlijke stoffen noodzakelijk is? Heeft jouw onderneming hier al iets aan gedaan of staat dit bij jou open en bloot? Mijn werkgever heeft aan mij gevraagd of dat ik een oplossing wilde vinden om dit probleem te voorkomen.

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar de mogelijkheden welke ik kan vinden. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Denios. Dit bedrijf heeft diverse kasten waar je eenvoudig de flessen in kan opslaan. Het leuke hiervan is dat de kosten aan de lage kant is vergeleken met wat ik elders heb gezien.

Bestelling geplaatst

Aangezien ik het nergens anders goedkoper had gevonden, heb ik hier een bestelling geplaatst. Als eerste een offerte mogen ontvangen om hier akkoord op te kunnen geven. Mijn werkgever had mij de opdracht gegeven om binnen een bepaald bedrag te blijven. Met dit bedrijf is mij dit dan ook enorm goed gelukt. Sindsdien bekijk ik regelmatig het assortiment van Denios. De snelle service in combinatie met de aantrekkelijke prijzen maakt enorm veel waar.