Ik zocht een vergaderruimte in Breda

Vergaderruimte in Breda

Ik was opzoek naar een vergaderruimte in Breda en omstreken. Voor mijn moet ik veel dingen regelen en organiseren. Zelf werk ik thuis maar ik was opzoek naar een kantoor in mijn omgeving.

Zelf vind ik het erg fijn om een eigen kantoor te hebben waar ik in alle rust mijn werkzaamheden kan verrichten. Tegelijkertijd had ik een opdracht van mijn baas om een bijeenkomst te organiseren buiten het bedrijf.

2 vliegen in 1 klap!

Toen ik aan het zoeken was op het internet kwam ik twee keer hetzelfde bedrijf tegen. Een kantoorruimte en een ruimte voor een bijeenkomst in hetzelfde pand. Ik kwam erachter dat als ik daar een kantoor zou huren ik ook gebruik kon maken van een extra ruimte voor bijvoorbeeld een meeting of bijeenkomst.

Dit leek mij erg passend en ben contact op gaan nemen met het Vergaderruimte in BredaBusiness Centre. Hierbij kreeg ik te horen dat er nog meer extra’s zijn waar ik gebruik van kon maken. Dit alles voor een super prijs.

Ik ben langsgegaan en vond de verhouding tussen prijs en de kwaliteit erg goed. Tegenwoordig zit ik in mijn eigen kantoortje vlak bij mij in de buurt. Ook heeft mijn baas de bijeenkomst ruimte al meerdere keren gebruikt en is er erg tevreden over!