Hulp gezocht voor vergunning handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Vorig jaar maart hebben we als bedrijf zijnde (een schoonmaakbedrijf) besloten om ons pand uit te breiden. We wilden dit omdat we simpelweg te weinig ruimte hadden. Te weinig ruimte voor opslag van de schoonmaakmiddelen, machines en busjes. Voor het uitbreiden van het pand moesten we natuurlijk wel eerst (een) vergunning(en) aanvragen. We moesten een vergunning voor handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening aanvragen. Omdat we wisten dat dit erg moeilijker zou worden, zochten we hulp op.

Vergunningkenners

‘’Lazen wat informatie op de website’’

De hulp zochten we eerst op het internet. Zo zochten we op de zoekterm ‘’vergunning handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’’ en kwamen we al snel uit bij een goed bedrijf, namelijk Vergunningkenners. We lazen wat informatie op de website en kwamen tot de conclusie dat we bij dit bedrijf de juiste hulp konden vinden. Dat was ook de reden dat contact opnamen met vergunningkenners.

Alle vertrouwen in een goede afloop

Na een kleine dag had het bedrijf alweer gereageerd. Ik nam vervolgens telefonisch contact op met het bedrijf en we plande meteen een afspraak. In de afspraak hebben we alle mogelijkheden besproken. Nu het proces nog bezig is, hebben we alle vertrouwen in een goede afloop.