Anticonceptie op Instagram!

Het blijft een onderwerp waar de meningen over verdeeld blijven. Zouden anticonceptiemiddelen gebruikt moeten worden en zouden deze ook gratis voor vrouwen moeten zijn? Deze discussie vindt al een aantal jaren plaats. Je ziet dat steeds meer landen overstag gaan en ook het nut van de anticonceptiemiddelen inzien. Hoe kun je ervoor zorgen dat mensen van verschillende leeftijdscategorieën dit ook gaan zien? Het beste hiervoor is een nieuwe marketingstrategie. Er zijn veel innovatieve manieren, maar in dit geval is er een die hiervoor geschikt is, en dat is Instagram!

Waarom Instagram?

Instagram is een onderdeel van de social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. Een hulpdienst als oplossing. Een foto of video kan gedeeld worden van het gebruik van anticonceptie. Denk hierbij aan een foto van een anticonceptiemiddel. Hoe dit eruit ziet met tekst en uitleg. Als er vervolgens dieper wordt in gegaan op de voor- en nadelen, kun je mensen triggeren om verder te gaan kijken. Je laat ze als het ware, door 1 simpele foto een bepaalde mening creëren over het onderwerp.

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als online chatservice voor de bedrijven. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op met alleen maar voordelen hierbij!