Dankzij alarmsysteem Uithoorn is een inbraak voorkomen

Wat zijn wij blij dat wij door alarmsysteem Uithoorn ons huis destijds goed hebben laten beveiligen. Vorige week waren wij gezellig een avondje uit geweest, bij terug komst zagen wij de buren en politie buiten staan. Dit was geen goed teken, meteen maar even polshoogte gaan nemen wat er aan de hand was. Onze buurvrouw vertelde in horten en stoten dat er die avond bij hun was ingebroken en er veel spullen waren meegenomen. Meteen naar ons huis gerend om te kijken of deze ongewenste gasten ook niet in ons huis waren geweest. Eigenlijk onmogelijk omdat wij voor een paar maanden ons huis zeer goed hebben laten beveiligen.  alarmsysteem Uithoorn

Blij met onze beveiliging

Allereerst hebben wij onze camerabeelden bekeken en daarop zag je inderdaad drie ongure personen om ons huis heenlopen. Toen deze in de gaten hadden dat er beveiliging op ons huis zat liepen zij naar de buren.

Wat waren wij blij dat wij een paar maanden geleden ons hebben laten voorlichten over inbraakpreventie. Samen met een van de medewerkers van VMT Security Systems zijn wij toen zowel binnen als buiten ons huis gaan kijken waar wij het beste een beveiliging of een camera konden aanbrengen. Er wordt niet voor niets gezegd voorkomen is beter dan genezen.