Als je zit, dan zie je niet goed

Het is nou eenmaal dat als je zittend voor de spiegel gaat je niet alles goed zult zien. Het is dan ook aan te raden dat wanneer jij een staande spiegel koopt je hiervoor gaat staan zodat je zelf kunt zien wat het verschil is. Wij weten ook wel dat het belangrijk is dat hier naar gekeken wordt. Je moet dus echt rechtop staan voor een staande spiegel. Zittend schiet je er niks mee op want je bedekt dan toch bepaalde aspecten van het beeld met bijvoorbeeld je armen of je gehele houding. Kies er daarom voor om gewoon te staan.

Wat werkt voor de zittende mensen?

Als je toch liever zittend voor een staande spiegel komt, kies dan voor een zittende spiegel. Tegenwoordig worden er zoveel verschillende soorten spiegels gemaakt dat het niet raar is dat jij ook een zittende spiegel kan kopen i plaats van een staande spiegel. Wij weten dat je hier niet veel extra voor betaald en raden je dus ook aan om hier mee aan de slag te gaan. Zo bereik je het meeste en wordt je dus ook als persoon gezien die graag zijn eigen ding doet en niet alleen afgaat op wat de rest doet.

Het opwegen van de staande spiegel tegenover de zittende spiegel

Je hebt voordelen en nadelen voor beide varianten van de spiegel. De staande spiegel is wel beter voor de meeste mensen. Dit komt omdat de meeste mensen wel staand en in een goede houding voor de spiegel komen. Andere mensen vinden het weer beter om in hun bureaustoel of zelfs een klapstoel voor de spiegel te zitten. Beide zijn dus wel handig voor het gebruik hiervan. Wij kijken ook naar meerdere opties en we zullen dus wel meer voor elkaar kunnen verbeteren. Beide spiegels zijn namelijk goed voor gebruik.