buitenzwembaden voor ons nieuwe huis

nieuwatlantis logo

Een nieuw huis is al een hele beleving, maar buitenzwembaden zijn vaak de kers op de taart.

Ons nieuw huis

Toen wij ons nieuwe huis kochten hadden wij al in het begin het idee om buitenzwembaden aan te leggen. De bedoeling was dat er een groot zwembad aangelegd zou worden en een klein zwembad waarin je kan relaxen.

Toen we door de makelaar werden doorverwezen naar NieuwAtlantis waren wij al helemaal enthousiast. We waren al vaker langs de showroom gereden maar nu gingen we er ook echt heen met de gedachten om iets aan te schaffen.

We hadden al twee zwembaden in de showroom zien staan die perfect in onze tuin zouden passen. De medewerker heeft ons toen heel goed geholpen door ons uit te leggen dat het ook mogelijk is om de zwembaden samen te voegen waardoor we een mooi zwembad zouden hebben.

We hebben een offerte laten maken en zijn daarna naar huis gegaan om het te laten bezinken. De kinderen konden ons maar niet met rust laten en ze hebben ons uiteindelijk overtuigd om het doen.

Het zwembad

Het zwembad hebben we nu al een maand in gebruik en het is zelfs mooier dan we hadden verwacht. We zijn super tevreden over de service en ook over het eindresultaatbuitenzwembad