Wij gaan naar auto kopen Dronten

Wij zijn al een tijd op zoek naar een leuke, maar zeker een betrouwbare auto. Via Marktplaats hebben wij al een paar leuke auto’s voorbij zien komen maar omdat wij er geen verstand van hebben lijkt het verstandiger om naar auto kopen Dronten te gaan.  Deze garage is aangesloten bij het RDW en doen ook zaken met de Nationale Autopas en het VWE (bureau voor voertuigdocumentatie- en informatie). Zo weet je zeker dat elke auto die daar verkocht wordt zeer betrouwbaar is.   auto kopen Dronten

Wij hebben een nieuwe auto gekocht

Omdat wij echt een goede, betrouwbare auto wilden hebben zijn wij naar Oosterom Auto’s gegaan.  De auto’s die hier te koop worden aangeboden zijn van tevoren helemaal nagekeken en de gebreken aan de auto’s worden voor de verkoop vermeld. Zo loop je geen risico’s om een kat in de zak te kopen.

Omdat wij op zoek waren naar een leuke gezinsauto hebben wij voor een stationwagen gekozen. Hier hebben wij voldoende ruimte om een buggy en andere benodigdheden in mee te nemen.  Toevallig stond er een mooie tweedehands stationwagon te koop bij Oosterom Auto’s. Precies in de kleur die wij mooi vonden en ook de prijs maakte het allemaal zeer aantrekkelijk om deze auto te kopen.