Ik leerde aandachttraining Den Haag kennen

mindfulness

mindfulness Aandachttraining!

Hebben jullie wel eens van aandachttraining Den Haag gehoord? Tot voor kort wist ik niet wat aandachttraining Den Haag was, maar nu ik er kennis mee gemaakt heb, ben ik er super enthousiast over!

Je herkent de volgende problemen misschien wel: je bent snel afgeleid, wordt erg moe wanneer je langere tijd op hetzelfde moet focussen, je kan niet goed luisteren wanneer iemand een lang en/of ingewikkeld verhaal vertelt. Deze problemen waren voor mij dagelijkse kost! Dat daar een aandachttraining bij kon helpen, had ik niet verwacht.

Mindfulness

Nu ik de aandachttraining in Den Haag heb gevolgd, weet ik wat een goede resultaten het kan bieden. Het is een vorm van mindfulness, waardoor je lichaam en geest beter onder controle hebt. Je leert effectief gebruik te maken van alles dat jouw gedachten kun creeren en zo maak je bijvoorbeeld ook jouw werk makkelijker!

Voor mij is er vooral op sociaal vlak een hoop vooruitgang geweest. Ik ben meer aanwezig in het nu en kan mijn energie evenredig vertellen tussen mijzelf en de mensen in mijn omgeving. Ik ben hier ontzettend blij mee en kan het anderen daarom ook echt aanraden! Aandachttraining Den Haag kun jij volgen bij Silentum.