YouTube adverteren 

Wat is YouTube adverteren? 

Je hebt ze vast wel eens gezien, de advertenties voor, tijdens of na het bekijken van een YouTube video. YouTube is niet meer weg te denken tegenwoordig. Het is een van de populairste en bekendste social media platformen. Wereldwijd maken miljoenen mensen dagelijks gebruik van de zoekmachine voor video’s. YouTube adverteren kan op verschillende manieren: met video advertenties en display advertenties. Binnen de video advertenties zijn er nog weer een aantal verschillende varianten. Op deze manier biedt YouTube adverteren voor veel bedrijven geschikte mogelijkheden. YouTube adverteren kan helpen bij het verhogen van jouw naamsbekendheid en de boodschap van jouw bedrijf te verspreiden. In deze blog vertellen we je meer over de meerwaarde van YouTube adverteren. 

Waarom YouTube adverteren? 

Zoals eerder gezegd is YouTube adverteren geschikt voor het verhogen van jouw naamsbekendheid en om de boodschap van jouw bedrijf te verspreiden. Jouw doelgroep kan op een zeer efficiënte manier bereikt worden door de vele advertentieopties die YouTube aanbiedt. Zo zijn er TrueVieuw advertenties, Bumper Ads, Pre-roll Ads, Display banners en Overlay advertenties. Er is altijd een geschikt type advertentie binnen YouTube adverteren voor jouw bedrijf. Omgerekend zijn de kosten per weergave van een advertentie ongeveer 1 cent. Dit is een erg goedkope manier van adverteren. Het budget voor YouTube adverteren is geheel zelf te bepalen en kan elk moment gewijzigd worden. Dit maakt dat YouTube adverteren een zeer geschikt advertentiemedium is.  

YouTube adverteren uitbesteden 

Omdat er tal van opties zijn binnen YouTube adverteren zie je soms de bomen door het bos niet meer. Het kan soms lastig zijn voor de geschikte advertentievariant te kiezen. Daarbij is het belangrijk dat de advertentie de juiste boodschap heeft en kijkers aanspoort op de advertentie te klikken. YouTube adverteren is een slimme zet voor ondernemers met ambitie die het beste uit YouTube adverteren willen halen.