Waarom een Fenix keuken de beste keuken optie is voor uw woning

fenix keuken

Wat maakt een Fenix keuken anders dan andere keukens?

Fenix keukens zijn een unieke keuze voor degenen die op zoek zijn naar een moderne en minimalistische look in hun keuken. Deze keukens zijn gemaakt van een speciale melamine coating, genaamd Fenix NTM, waardoor ze een matte afwerking hebben en een zachte, aangename aanraking.

Fenix NTM is een innovatieve coating die bestand is tegen vingerafdrukken, krassen en vlekken. Dit maakt Fenix keukens ideaal voor drukke gezinnen of voor degenen die vaak hun gasten entertainen in de keuken. Bovendien is de coating ook eenvoudig te reinigen met een vochtige doek, zodat uw keuken er altijd als nieuw uitziet.

Een ander voordeel van Fenix keukens is de veelzijdigheid van de beschikbare kleuren. Er zijn meer dan 20 verschillende kleuren beschikbaar, waaronder neutrale tinten zoals wit en grijs, maar ook opvallende kleuren zoals rood en geel. Dit maakt het mogelijk om een keuken te creëren die perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en de stijl van uw huis.

Fenix keukens zijn ook erg functioneel. Er zijn veel verschillende opbergmogelijkheden beschikbaar, zoals lades, kasten en open planken, zodat u uw keukengerei en ingrediënten op een nette en overzichtelijke manier kunt opbergen. Bovendien zijn er veel accessoires beschikbaar, zoals afzuigkappen en spoelbakken, zodat u uw keuken helemaal kunt afstemmen op uw wensen.

In samenwerking met Van Ginkel Keukens, kunt u uw droomkeuken samenstellen met de unieke eigenschappen van Fenix keukens. Van Ginkel Keukens heeft een brede ervaring in de verkoop en installatie van keukens en zorgt ervoor dat uw keuken perfect wordt geïnstalleerd en aangesloten.

Als u op zoek bent naar een moderne, minimalistische en functionele keuken, dan zijn Fenix keukens een geweldige keuze. Dankzij de unieke eigenschappen van de Fenix NTM coating, de veelzijdigheid van de kleuren en de vele opberg- en accessoires opties, kunt u een keuken creëren die perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en levensstijl.

De Fenix keuken haal je bij Van Ginkel

Van Ginkel Keukens biedt u de perfecte oplossing voor al uw keukenwensen. Met onze topkwaliteit Fenix-keukens kunt u een moderne, functionele keuken creëren die perfect bij uw stijl past.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn Fenix-keukens gemaakt van een revolutionair materiaal, dat is samengesteld uit geïnjecteerde polymeervezel, waardoor het een bijzondere, krasbestendige oppervlaktestructuur heeft. Daarnaast bieden ze een uitstekende duurzaamheid en een gemakkelijk schoon te maken oppervlak. Bovendien zijn de scharnieren en laden van de Fenix-keukens sterk en duurzaam, waardoor ze jarenlang meegaan. Met de vele verschillende kleuren en stijlen, kunt u een op maat gemaakte keuken verwachten.

Dus wacht niet en bezoek snel onze website https://www.vanginkelkeukens.nl/ of kom op bezoek bij onze showroom!