Zelf het geboortekaartje ontwerpen

zelf geboortekaartje ontwerpen

Wat is er nu leuker dan zelf geboortekaartje ontwerpen? Kijk eens op de website van: Kisscards. Hier kun je namelijk de leukste ideeën vinden om de perfecte geboorteaankondiging te maken. 

Ik mag voor de tweede keer moeder worden en ik zit dan ook weer volop in de voorbereidingen. Bij de geboorteaankondiging wil ik graag alles terug laten komen wat ook in de babykamer is.

zelf geboortekaartje ontwerpen

Blij met de gratis proefafdruk

Als je zelf een geboortekaartje wilt ontwerpen, dan is dit dus ook mogelijk. Daarom ben ik naar de ontwerpmodule gegaan om te starten. De kleuren en het voorbeeld stond al snel klaar, echter was ik nog druk bezig met de tekst die ik voor mijn kleine spruit wilde hebben. Gelukkig is dit toch gelukt en toen kon ik de gratis proefafdruk gaan bestellen. 

Toen de proefafdruk binnen was, was ik erg verrast over de goede kwaliteit van de kaart. De kleuren zijn ook erg mooi. Het enige wat ik nu nog hoef te doen is het doorgeven van de lengte en het gewicht als de kleine meid is geboren. Verder ben ik zeer tevreden over dit bedrijf. Neem daarom zelf eens een kijkje en je zult snappen dat dit bericht niet mocht ontbreken.