Zelf geboortekaartjes maken, dat is toch het allerleukste

Wil je zelf geboortekaartjes maken? Dan kun je het natuurlijk erg persoonlijk maken dan wanneer je een voorbeeld kiest om te gebruiken. De reden waarom ik hiervoor heb gekozen, is omdat ik erg enthousiast was over het geboorteaankondiging van de tweeling van mijn vriendin. Nu ik zelf ook zwanger ben en niet kan wachten om de geboorteaankondiging van mijn eigen kindje te mogen versturen, wilde ik weten waar mijn vriendin de bestelling had gedaan van de aankondiging. Zij attendeerde mij op de website van Kisscards. Direct ben ik op het internet gaan kijken en al snel zag ik dat ik hier aan het juiste adres was.

zelf geboortekaartjes maken

De proefafdruk is echt perfect

Direct kon ik aan de slag, en zelfs kon ik een account aanmaken om mijn ontwerp op te kunnen slaan zodat ik later nog iets kon toevoegen. Wat is het leuk om zelf geboortekaartjes te kunnen maken! Waar ik ook gebruik van heb gemaakt is het laten versturen van een proefafdruk. Deze was zo erg netjes en goed van kleur dat ik zeker weet dat de officiële aankondigingen net zo perfect zullen zijn. 

Omdat dit blog vol staat met aanrader, bracht dit mij op het idee om dit aan te raden adres ook achter te laten. Neem daarom zelf maar eens een kijkje.