Een photobooth huren voor jouw feest

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Een photobooth huren is een heel nieuw fenomeen. Het speelt in op de trend om steeds meer gezellige momenten voor jezelf vast te leggen. Als je naar een feestje gaat zie je vaak veel feestgangers die met hun mobieltje foto’s maken. Dat is natuurlijk leuk, maar het sociale aspect verdwijnt bij een feest al snel op de achtergrond. Niets is namelijk zo irritant als gasten die niet met elkaar praten omdat ze helemaal opgaan in wat er op hun mobieltje gebeurt. In deze digitale tijd is het fotohokje weer helemaal terug van weg geweest. Het zorgt ervoor dat gasten weer samen plezier beleven.

Met props werken
Fotohokjes hebben allang niet meer de functie van weleer; steeds vaker is het mogelijk om met props te werken als je een aantal foto’s laat maken. Props zijn accessoires die de feestgangers kunnen gebruiken om hun foto’s op te leuken. Denk bijvoorbeeld aan rare pruiken of aan feestelijke zonnebrillen. Ook rare teksten kunnen bij de foto worden gehouden om het karakter van de foto te onderstrepen. Wie een dergelijk fotohokje of een photo mirror huurt krijgt er een complete ambiance bij waardoor bezoekers van het feest gelijk een leuke herinnering hebben aan een feestelijke avond.
De digitale snelweg
Je kan natuurlijk kiezen voor een polaroid achtig systeem waarbij de foto’s gelijk worden afgedrukt en aan de gasten worden meegegeven. Wie echter zijn gasten de mogelijkheid wil bieden om de foto op bijvoorbeeld een mok te laten afdrukken kan ervoor kiezen om de foto’s via de digitale snelweg te verzenden. Er kan een link worden gemaakt naar facebook maar er kan ook worden gekozen om met WeTransfer te werken. Kies je liever voor een verzending per mail, dan is het verstandig om het bestand te verzenden samen met een herinnering aan het feest. Deze nieuwe manier van fotografie brengt feestgangers niet alleen samen; het zorgt er ook voor dat men echt lang terugkijkt op een geslaagd feest waarbij veel is gelachen en leuke gesprekken op gang kwamen.