Wij laten onze overhemden borduren!

overhemden borduren

In het begin waren wij nog niet bezig met bedrijfskleding. Echter is het nu wel van belang nadat wij hadden gezien dat je ook overhemden borduren kan! Zelf had ik nooit geweten dat dit mogelijk is. Hierdoor heeft het wel mijn interesse gewekt! Helaas wist ik alleen niet meer waar ik dit had gevonden.

Zo heb ik de laptop erbij gepakt en ben ik op het internet gaan zoeken. Tijdens mijn zoektocht heb ik diverse bedrijven gevonden. Helaas niet het bedrijf die ik toen die tijd had gezien, althans dat dacht ik. Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van vandongenmetdekroon.nl. Hier kun je alles realiseren wat betreft het borduren en bedrukken van kleding. Over de kosten hoef jij je hier geen zorgen te maken. Een stuk voordeliger vergeleken met wat ik elders had gezien!

overhemden borduren

Onze deal staat!

Samen met een collega hebben wij ervoor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. Hij wilde graag een deal met mijn sluiten. Als er eerder een reactie komt op mijn kleding, dan zal hij trakteren en anders mag ik trakteren. Wij hebben beide een andere kleur kleding gekozen namelijk.