Een bijzonder trouwkado

Trouwkado

Een trouwkado kun je in alle gradaties vinden. Maar nu heb ik wel een heel speciaal idee gevonden. Neem maar eens een kijkje op de website van: pianistbreda.nl. Nu zal je denken waarom een pianist? Deze artiest kan er namelijk op een zeer bijzonder manier voor zorgen dat er een persoonlijk lied kan worden geschreven voor het bruidspaar. Dit zal een herinnering worden die voor altijd zal bijblijven voor zowel het bruidspaar als de aanwezigen. 

Trouwkado

Het resultaat is verbluffend

Voor mijn zusje haar bruiloft was ik op zoek naar een speciaal trouwkado. Hiervoor ben ik op het internet gaan speuren. Toen ik deze website heb ontdekt werd ik blij verrast en wist ik dat ik hier aan het juiste adres was. Al snel kon ik een afspraak maken om alle ideeën en mogelijkheden door te spreken. Zelf werd ik al ontroert toen het concept klaar was. Hierdoor weet ik zeker dat ik een mooie toevoeging kan geven aan mijn zusje haar grote dag. Nu moet ik alleen nog proberen om deze verrassing voor mij te houden.

Dit idee is erg speciaal en daarom heb ik besloten dat deze aanrader niet op dit blog mocht ontbreken. Tips zijn er immers om te delen toch?