Opzoek naar een goed facturatiesysteem

Facturatiesysteem

Ik heb sinds kort een eigen boekhoudbedrijf, vandaar dat ik opzoek ben naar een goed werkende facturatiesysteem.

Sinds januari ben ik een boekhoudbedrijf begonnen, iets wat al jaren lang mijn passie is. Op dit moment heb ik 3 werknemers in dienst en dat is voor nu voldoende.

Maar op dit moment krijgen wij steeds meer opdrachten van bedrijven aangeboden met de vraag of wij  hun boekhouding willen bijwerken/houden. Wat natuurlijk super is! Alleen daarom is het ook handig om via een softwaresysteem makkelijk je facturen te kunnen maken en versturen.

Na een tijdje gezocht te hebben op het internet kwam ik op de website van effectieve.nl uit.  En wat bleek, zei hebben een software pakket dat eenvoudig te gebruiken is en waarbij je alle benodigde functies overzichtelijk bij elkaar hebt.

Ook zijn hun pakketten makkelijk ontworpen zodat je hier simpel mee kunt gaan werken, zonder dat je een handleiding nodigt hebt. Wat voor mij heel goed uitkwam aangezien ik niet zo handig ben in het gebruik van computers.

Eigen ervaring

Eerst nam ik proefperiode voor een maand. Nadat die proefperiode was afgelopen was en het mij en mijn medewerkers zo goed was bevallen. Heb ik gelijk een pakket aangevraagd wat ik voor een jaar lang kon gaan gebruiken!

Facturatiesysteem