Inzicht in horeca kassasystemen
Ik ben twee maanden geleden officieel benoemd tot bedrijfsleider van een nieuwe club. Het is ontzettend spannend, ik ben net afgestudeerd en gelukkig kreeg ik opeens de mogelijkheid om dit te gaan doen. Ik verdiep mij nu in de horeca kassasystemen. Het is flink wat werk, ik regel alles, de mensen die er gaan werken, de exposities die er worden gegeven, de wijnen die de bezoekers kunnen drinken. Je moet echt een groot lijstje hebben waar je elke dag weer wat van kan afstrepen, en daarnaast krijg je ook nog eens heel veel mails die je moet beantwoorden. Ik steek er heel veel tijd in, maar gelukkig loont dit ook wel in het salaris. De horeca kassasystemen was nog even een flinke klus, want we werkte in mijn oude zaak altijd met handkassa’s, best ouderwets, maar dat was juist de charme.
Goede kassa
Nu willen we dus het geautomatiseerd hebben, omdat het ten eerste veel groter is en ten tweede we nu kiezen voor een ander segment. Ik ben zeer benieuwd, ik denk dat het een succes gaat worden. We willen vooral de dertigers aanspreken, maar iedereen is welkom. Het liefst wil ik wel iemand die de PR gaat doen, want daar heb ik nauwelijks tijd voor. Ik ga dit even overleggen met mijn baas.